41
szállítunk ételt és itt nagy hangsúlyt fordítunk a számukra
is megfelelő elfogadható árazásra.
A hagyományos konyha kedvelői mellett speciális táp-
lálkozási szokású megrendelőinknek is széles spektrum-
ban vannak ajánlataink. Hosszú, komoly munka előzte
meg az update ételek kiszállításának beindítását. Hason-
lóan a Teletál Ételfutár hagyományos ételeihez, itt is ma-
gas hangsúlyt fektettük a minőségre. Kiváló alapanyagok
felhasználásával kezdtük el a próbafőzéseket, teszteltük az
ételeket, vizsgáltuk az eredményeket, hogy megrendelőink
minél elégedettebbek legyenek. Úgy tapasztaljuk, hogy fá-
radozásaink megtérülnek és egyre bővül azok köre, akik
igénylik ezeket az ételeket.
EUGM.: - Talán ezt a témát kicsit résztelesebben is tag-
lalhatnánk?
K.B.: - Amint azt már említettem törekszünk arra,
hogy minél szélesebb választékot biztosítsunk ügyfeleink-
nek, így a leveseken, főételeken, desszerteken kívül kétfo-
gásos Alakreform menüt és két féle egész napos menüt is
lehet rendelni tőlünk.
Update menünk lényege az, ami a legtöbb fogyókúra
esetében nem mondható el: éhezés nélkül lehet fogyni!
Nem kell lemondani kedvenc ételeinkről, nem kell éhezni,
hanem csupán a napszakokra, és az ételek összetételére kell
odafigyelni. Ehhez persze nem árt, ha mozgás is párosul.
Tartsuk formában magunkat legyünk mindig lendület-
ben! – ,,szlogenünkhöz” a Z11-es sorban található SPE-
ED menü a tökéletes választás. A speed menü rendszeres
vagy akár alkalmi fogyasztása is segít abban, hogy jól és
energikusan érezze magát bőrében. Hiszen a borongós
időben még határozottabban igaz a mondás: Ép testben,
ép lélek. Ez a menü variáció speciális nyersanyag összetéte-
lének köszönhetően kiválóan beilleszthető a fogyókúrába,
súlymegtartáshoz is tökéletes választás és nem kell bajlód-
ni a megfelelő ételsor összeállításával, hiszen a napi négy
étkezésből álló menüvel ezt megoldjuk megrendelőink
helyett, így több idejük maradhat a mozgásra, szépülésre,
pihenésre. A Speed menüt is az országban bárhova házhoz
szállítjuk, s így az mindenki számára mindennap elérhető,
akár a munkahelyen, vagy otthonában.
EUGM.: - Kedves igazgató úr – javaslom ejtsünk néhány
szót a kezdetekről. Kik és milyen elképzelésekkel alapították
a Teletál Ételfutárt.
K. B. – A cég alapítása klasszikus mikró vállalkozásként
történt 2001-ben és gyermekkori barátommal Somogyi
Lászlóval gyakorlatilag indulótőke nélkül alapítottuk a
céget. Az első perctől fogva viszont bizonyosak voltunk
abban, hogy elérendő célunk a saját konyha és a professzi-
onális logisztika megvalósítása.
EUGM.: - Tapasztaltam, hogy a saját konyha elképzelés
ma már nem álom, hanem egy megtestesült valóság. A telep-
hely bejárása kapcsán tapasztaltuk, hogy a célokat sikerült
megvalósítani. Feltételezem, hogy ez nem egy sétagalopp volt.
K. B. – Valóban ez a fejlődési folyamat nem egy séta
galopphoz hasonlított. Somogyi László barátommal, aki
ma is a barátom és hű üzlettársam, úgy határoztunk, hogy
csak napi 24 órát dolgozunk a célok megvalósításának ér-
dekében. Nem volt egyszerű a folyamat. Olyan céget ál-
modtunk meg – és büszkén mondhatom, hogy ez az álom
megvalósult, - amely a saját üzleti és etikai kódexünkön
alapulóan működik.
EUGM: – Valóban a ,,Teletálnál” mindenütt tisztaságot
rendezettséget és szervezettséget tapasztaltunk. Feltételezem,
hogy a saját konyha üzemeltetéséhez a személyi feltételek
megszervezése sem volt egy egyszerű feladat.
K.B.: – A magas szintű szakmai vezetést szerencsére
már a kezdetektől két kiváló, ezen a területen is nagy szak-
mai tapasztalatokkal bíró diplomás szakemberre sikerült
bíznunk. A két konyhavezetőnkkel a munkamegosztás
úgy történik, hogy én elmondom, hogy milyen ételre
gondolok és ők megírják az ehhez szükséges recepteket.
Beállítják az ízesítést és én vagyok a főkóstoló.
EUGM: – A sikeres marketing menedzsment és a magas
szintű szakmai vezetés kombinációjával hogyan tudnak meg-
küzdeni az árversennyel.
K.B.: – Igen, az ár fontos tényező, de nem minden az
ár. A versenyképesség nem csak az áron múlik. A közmon-
dás is azt idézi „olcsó húsnak híg a leve.” A minőségi éte-
lek előállításához minőségi alapanyagok kellenek. Ebből
a kritériumból mi egy cseppet sem engedünk. Mindent
megteszünk a kiváló minőség biztosításának az érdekében
és csak a legkiválóbb alapanyagokat használjuk fel. Kipró-
bált megbízható beszállítói lánccal rendelkezünk. Az első
rosta az alapanyagok telephelyre való beérkezésekor törté-
nik meg és az igen szigorú ellenőrzésen csak kifogástalan
minőségi áru jöhet be.
EUGM: – Jelenleg hol érhető el az Önök szolgáltatása és
,,mottóként” mivel zárná beszélgetésünket?
K.B.: – Szolgáltatásaink a Budapesten és országosan
is elérhető. Sok esetben még egész pici településekre
is sikerül szállítanunk. Folyamatosan fejlesztjük a
hálózatunkat, mivel a Balaton par tjára is szállítunk,
megrendelőinknek lehetőségük van a Balaton mellett
töltött szabadságidejükre, rendeléseiket át irányítani.
Minden olyan kedves jövőbeli partnerünknek ajánlom
a Teletál által ajánlott munkahelyi étkezési lehetőséget,
akiknek igényük van a jó minőségű ellenőrzött alap-
anyagokból készült jóízű ételekre és biztatom Őket,
hogy bátran válasszanak a széles választékot kínáló ét-
lapunkon szereplő ételeinkből, amelyhez tiszta szívvel
jó étvágyat kívánok.
Kemenceben sült
ropogós sertéskaraj
mézes rebarbarás
almaraguval,
laskagombás
bébirépával