Table of Contents Table of Contents
Previous Page  41 / 50 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 41 / 50 Next Page
Page Background

41

szállítunk ételt és itt nagy hangsúlyt fordítunk a számukra

is megfelelő elfogadható árazásra.

A hagyományos konyha kedvelői mellett speciális táp-

lálkozási szokású megrendelőinknek is széles spektrum-

ban vannak ajánlataink. Hosszú, komoly munka előzte

meg az update ételek kiszállításának beindítását. Hason-

lóan a Teletál Ételfutár hagyományos ételeihez, itt is ma-

gas hangsúlyt fektettük a minőségre. Kiváló alapanyagok

felhasználásával kezdtük el a próbafőzéseket, teszteltük az

ételeket, vizsgáltuk az eredményeket, hogy megrendelőink

minél elégedettebbek legyenek. Úgy tapasztaljuk, hogy fá-

radozásaink megtérülnek és egyre bővül azok köre, akik

igénylik ezeket az ételeket.

EUGM.: - Talán ezt a témát kicsit résztelesebben is tag-

lalhatnánk?

K.B.: - Amint azt már említettem törekszünk arra,

hogy minél szélesebb választékot biztosítsunk ügyfeleink-

nek, így a leveseken, főételeken, desszerteken kívül kétfo-

gásos Alakreform menüt és két féle egész napos menüt is

lehet rendelni tőlünk.

Update menünk lényege az, ami a legtöbb fogyókúra

esetében nem mondható el: éhezés nélkül lehet fogyni!

Nem kell lemondani kedvenc ételeinkről, nem kell éhezni,

hanem csupán a napszakokra, és az ételek összetételére kell

odafigyelni. Ehhez persze nem árt, ha mozgás is párosul.

Tartsuk formában magunkat legyünk mindig lendület-

ben! – ,,szlogenünkhöz” a Z11-es sorban található SPE-

ED menü a tökéletes választás. A speed menü rendszeres

vagy akár alkalmi fogyasztása is segít abban, hogy jól és

energikusan érezze magát bőrében. Hiszen a borongós

időben még határozottabban igaz a mondás: Ép testben,

ép lélek. Ez a menü variáció speciális nyersanyag összetéte-

lének köszönhetően kiválóan beilleszthető a fogyókúrába,

súlymegtartáshoz is tökéletes választás és nem kell bajlód-

ni a megfelelő ételsor összeállításával, hiszen a napi négy

étkezésből álló menüvel ezt megoldjuk megrendelőink

helyett, így több idejük maradhat a mozgásra, szépülésre,

pihenésre. A Speed menüt is az országban bárhova házhoz

szállítjuk, s így az mindenki számára mindennap elérhető,

akár a munkahelyen, vagy otthonában.

EUGM.: - Kedves igazgató úr – javaslom ejtsünk néhány

szót a kezdetekről. Kik és milyen elképzelésekkel alapították

a Teletál Ételfutárt.

K. B. – A cég alapítása klasszikus mikró vállalkozásként

történt 2001-ben és gyermekkori barátommal Somogyi

Lászlóval gyakorlatilag indulótőke nélkül alapítottuk a

céget. Az első perctől fogva viszont bizonyosak voltunk

abban, hogy elérendő célunk a saját konyha és a professzi-

onális logisztika megvalósítása.

EUGM.: - Tapasztaltam, hogy a saját konyha elképzelés

ma már nem álom, hanem egy megtestesült valóság. A telep-

hely bejárása kapcsán tapasztaltuk, hogy a célokat sikerült

megvalósítani. Feltételezem, hogy ez nem egy sétagalopp volt.

K. B. – Valóban ez a fejlődési folyamat nem egy séta

galopphoz hasonlított. Somogyi László barátommal, aki

ma is a barátom és hű üzlettársam, úgy határoztunk, hogy

csak napi 24 órát dolgozunk a célok megvalósításának ér-

dekében. Nem volt egyszerű a folyamat. Olyan céget ál-

modtunk meg – és büszkén mondhatom, hogy ez az álom

megvalósult, - amely a saját üzleti és etikai kódexünkön

alapulóan működik.

EUGM: – Valóban a ,,Teletálnál” mindenütt tisztaságot

rendezettséget és szervezettséget tapasztaltunk. Feltételezem,

hogy a saját konyha üzemeltetéséhez a személyi feltételek

megszervezése sem volt egy egyszerű feladat.

K.B.: – A magas szintű szakmai vezetést szerencsére

már a kezdetektől két kiváló, ezen a területen is nagy szak-

mai tapasztalatokkal bíró diplomás szakemberre sikerült

bíznunk. A két konyhavezetőnkkel a munkamegosztás

úgy történik, hogy én elmondom, hogy milyen ételre

gondolok és ők megírják az ehhez szükséges recepteket.

Beállítják az ízesítést és én vagyok a főkóstoló.

EUGM: – A sikeres marketing menedzsment és a magas

szintű szakmai vezetés kombinációjával hogyan tudnak meg-

küzdeni az árversennyel.

K.B.: – Igen, az ár fontos tényező, de nem minden az

ár. A versenyképesség nem csak az áron múlik. A közmon-

dás is azt idézi „olcsó húsnak híg a leve.” A minőségi éte-

lek előállításához minőségi alapanyagok kellenek. Ebből

a kritériumból mi egy cseppet sem engedünk. Mindent

megteszünk a kiváló minőség biztosításának az érdekében

és csak a legkiválóbb alapanyagokat használjuk fel. Kipró-

bált megbízható beszállítói lánccal rendelkezünk. Az első

rosta az alapanyagok telephelyre való beérkezésekor törté-

nik meg és az igen szigorú ellenőrzésen csak kifogástalan

minőségi áru jöhet be.

EUGM: – Jelenleg hol érhető el az Önök szolgáltatása és

,,mottóként” mivel zárná beszélgetésünket?

K.B.: – Szolgáltatásaink a Budapesten és országosan

is elérhető. Sok esetben még egész pici településekre

is sikerül szállítanunk. Folyamatosan fejlesztjük a

hálózatunkat, mivel a Balaton par tjára is szállítunk,

megrendelőinknek lehetőségük van a Balaton mellett

töltött szabadságidejükre, rendeléseiket át irányítani.

Minden olyan kedves jövőbeli partnerünknek ajánlom

a Teletál által ajánlott munkahelyi étkezési lehetőséget,

akiknek igényük van a jó minőségű ellenőrzött alap-

anyagokból készült jóízű ételekre és biztatom Őket,

hogy bátran válasszanak a széles választékot kínáló ét-

lapunkon szereplő ételeinkből, amelyhez tiszta szívvel

jó étvágyat kívánok.

Kemenceben sült

ropogós sertéskaraj

mézes rebarbarás

almaraguval,

laskagombás

bébirépával